UXDE dot Net Wordpress Themes

Modele per fustana me mbules

Fashion Designer fjolla nila bën dizajnimin dhe qepjen e fustanave vellove dhe kostumeve të ndryshme. B. N. N élégant eshte Butik i rrjetit te butiqeve B. N. N Fashion qe ofron veshje elegante per femra dhe meshkuj. Veshje të modeleve të Fundit të trendit më të RI për meshkuj dhe femra. Shtepia e modes ENSAR-A ofron fustana me kualitet dhe sherbim te pakarahasushem, Ku enderra e fustanave te nuseris… Salllni i nuserise kosovarja ofron veshje tradicionale, fustana solennelle, Vello.

Te gjitha fustanat prodhohen ne Koso… Ofrojmë fustana me shumicë dhe pakicë të markës Amerikane jovani. Ofron fusanta, Funda, bluza, këmisha, pantolona, famerka, Triko e pallto. Tek ne Mund të gjeni canta të ndryshme dhe veshje të zíshme. Nese Doni te dukeni eksluzive dhe te shkelqeni ne ahengun tuaj vizitoni Boutique mode exlclusive. Ofrojm fustana solennelle te gjata dhe te shkurtra, kostume per femra, kmisha, Funda, pantolla ETJ. Rrobaqepës që bëjmë qepjen e fustanave solennelle, dallamave dhe jelekëve për Nuse. Ofrojmë Fustane solennelle dhe Fustane për Nutilisez të dizajnuara vetë. Po ashtu shesim Edhe jeleka dhe dallama..